23948sdkhjf

En varm nyhed hos Paul E. Danchell

En helt speciel ”ny medarbejder” ankom for kort tid siden til firmaet Danchell i Jyderup.
Der er tale om et ”state-of-the-art” system, til brug for SMT/BGA rework. Systemet er specielt velegnet til rework af ekstra store printkort.

Rework-sværhedsgraden stiger generelt som følge af den teknologiske udvikling, hvilket indebærer mere komplekse printkort med større behov for kontrolleret opvarmning. Fra et økonomisk synspunkt repræsenterer rework af komplekse og kostbare printkort en enorm risiko. En fejlslagen rework-procedure kan ødelægge printkort og komponenter, og dermed i sidste ende risikere at påføre kunden et leveringssvigt.

Danchell sikrer endvidere rework- og reparationsprocedurerne ved at have IPC 7711/7721 certificeret personale. Det nye system kan håndtere printkort så store som 500 x 625 mm og leverer imponerende 9.200 W til opvarmning, hvilket er nødvendigt til store printkort, især når tykkelsen af disse overstiger 3 mm.

Computerstyring sikrer en mere ensartet og repetérbar proces ved rework, hvilket højner kvaliteten af det udførte arbejde. Vigtigt i forbindelse med en af Danchells spidskompetencer - after sales service - hvor Danchell, på vegne af kunden, forestår reparationer i hele et produkts levetid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109