23948sdkhjf

Kinesisk tele-gigant opruster i Danmark

Huawei vil kapre flere og større danske kunder, og derfor mandes der nu op på de danske kontorer.
Huawei stormer frem i Norden, og i vores nabolande Sverige og Norge har den kinesiske tele-gigant blandt andet landet ordrer på opbygning af nye LTE-netværk for Telenor og Tele 2.

I Danmark har kineserne også leveret til selskaber som TDC, 3, Telia og Telenor, men den helt store systemordre har ladet vente på sig. Det skriver ComOn.dk.

Store teleordrer lige om hjørnet
Nu sætter Huawei imidlertid endnu mere power på de danske aktiviteter med en udvidelse af de danske kontorer. Kineserne vil gå målrettet efter store danske virksomheder med mere end 500 ansatte, som man vil tilbyde helhedsløsninger inden for netværk.

- Vi har stort set alt; alle typer hardware. Routere og switches, mobiler og dongles, videokonferencesystemer, firewalls og andre intelligente løsninger, udtaler enterprise manager hos Huawei, Michael Sander Andersen, til ComOn.

Han tilføjer, at det også bare er et spørgsmål om tid, før den kinesiske producent, der er både berømt og berygtet for prisbillig hardware, lander en stor kontrakt med et af de danske teleselskaber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156