23948sdkhjf

Lysere tider på vej for Paul E. Danchell

EMS-producentens regnskab var påvirket af finanskrisen i 2009/2010, men nu er ordreindgangen stigende.
2009/2010 blev præget af krisen hos Paul E. Danchell. Den samlede bruttofortjeneste endte på -0,5 mio. kr., og dermed langt under de 15,8 mio. kr. man hentede året før.

Det satte sit naturlige præg på resultatet før skat, som blev et underskud på 7,8 mio. kr. mod et plus på 6,3 mio. kr. i 2008/2009. Virksomhedens ledelse betegner resultatet som ”utilfredsstillende”.

Forbedret leveringsevne
- Selskabets aktivitetsniveau har i årets løb været væsentligt lavere end foregående år og lavere end forventet ved årets begyndelse. Årsagen er primært en konsekvens af finanskrisen. Vores kunder har udvist en betydelig tilbageholdenhed med afgivelse af ordrer, ligesom ordrehorisonten er blevet væsentlig kortere, skriver Paul E. Danchell i sit årsregnskab.

Derudover har forsyningssituationen i branchen været præget af uro, der har betydet gentagne leveringssvigt fra producenter og leverandører. For at afhjælpe det har Paul E. Danchell indført et højere niveau af lagerførte komponenter og derigennem forbedret leveringsevnen væsentligt.

I de seneste tre-fire måneder er det dog for alvor begyndt at lysne for Jyderup-virksomheden, der har mærket en ”væsentlig stigning i selskabets ordreindgang”. Derfor kalkulerer virksomhedens ledelse med et positivt resultat i 2010/2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094