23948sdkhjf

Nyt om navne: BB Electronics øger fokus i Tyskland

Anne Sylvest Jensen er blevet ansat som sales manager for BB Electronics til det tyske marked.
Anne har 15 års erfaring fra EMS-industrien inden for salg og indkøb. Hun kommer fra en stilling som sales manager hos GPV Asia og har tidligere været ansat hos SJ Elektronik i Danmark. Anne vil arbejde fra et kontor tæt på Flensborg.

- Vi oplever, at vores forretningskoncept med stærkt integrerede og topmoderne fabrikker i Danmark og Kina, der har stort fokus på high mix produktion, er blevet godt modtaget i Tyskland, forklarer direktør for New Business Vilhelm Laursen.

- Dette giver kunderne fordelen af lokal europæisk support, hvad angår kommercielle anliggender, logistik og R&D til prototyper og ”fast track” services. Samtidig har kunderne adgang til billig produktion og indkøb på europæisk kvalitetsniveau og til asiatisk kostniveau, uddyber han.

I mere end 35 år har BB Electronics leveret EMS-services til kunder i Europa. Virksomheden har kunder i Tyskland og de fleste nordeuropæiske lande. Med ansættelsen af Anne Sylvest Jesnsen ønsker BB Electronics at øge dialogen og tilstedeværelsen på det tyske marked med et betydelig styrket markedsfokus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531