23948sdkhjf

CESS-DK åbner regionskontor i Vestafrika

Den danske IT-virksomhed CESS-DK har netop etableret kontor i Elfenbenskysten. Den nye afdeling skal servicere kunder i ti lande i Vestafrika med opbygning af datacentre.
Markedet for IT-infrastruktur i Afrika er i disse år i en ekspansiv fase.

Området oplever netop nu store investeringer i IT-infrastruktur på enterprisemarkedet, og det giver gode vækstmuligheder for CESS-DK.

Stigende behov
Offentlige myndigheder og finansielle institutioner har et stigende behov for know-how om IT, og markedet er i høj grad uopdyrket. Det har skabt muligheder for CESS-DK, som i forvejen har en afdeling i Nigeria, hvorfra de øvrige afrikanske markeder serviceres.

Den nye afdeling i Elfenskysten skal varetage kundernes behov i 10 nye lande, og både hovedkontorets ledelse samt regionale agenter er ansat.

- I CESS-DK har vi den forretningsfilosofi, at vi skal være tilstede, der hvor vores kunder befinder sig. At vi nu etablerer os i Elfenbenskysten og får agenter i yderligere ni lande i det vestafrikanske, er en naturlig følge af den strategi. Vi har i de seneste måneder mærket en markant efterspørgsel efter vores ydelser i regionen, og det bestyrker vores tro på ekspansionen, siger administrerende direktør Nikolaj Johansen i CESS-DK.

Tilstedeværelse i ti nye lande
Den nye afdeling i Elfenbenskysten, der oprettes som et selvstændigt datterselskab under navnet CESS-DK West Africa SARL, skal servicere lokale agenter ti lande i regionen med salg, service, træning og vedligeholdelse af datacentre.

Den overordnede administration, lager samt logikstik vil fortsat blive varetaget fra det danske selskabs hovedkontor i Aabybro.

De nye lande er udover Elfenbenskysten: Benin, Cameroun, Centralafrikanske Republik, DR Congo, Gabon, Ghana Liberia, Niger og Togo.

CESS-DK er en international distributør og forhandler af IT-hardware fra blandt andet Cisco, Fujitsu, PeakOptical og Sun Microsystems. CESS-DK er privatejet og grundlagt i 2002.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093