23948sdkhjf

Data Respons går i nul i Danmark i tredje kvartal

Udviklingshuset med danske kontorer i Herlev og Århus har kæmpet med røde tal under finanskrisen. Administrerende direktør Lasse Vigand Hansen lover overskud igen i fjerde kvartal.
2009 har været præget af nedgang i dansk industri, og den nedgang har også ramt Data Respons i Danmark, hvor man har arbejdet hårdt på at skabe overskud. Efterdønningerne af finanskrisen er fortsat ind i 2010, men nu begynder det for alvor at lysne for udviklilngshuset.

- 2010 har været et vaklende år, hvor det er gået både op og ned. Men nu kan vi mærke, at det er på vej opad for mange af vores kunder. Industrien begynder at producere igen, og så er de også villige til at investere i udvikling, forklarer Lasse Vigand Hansen.

Flere starter eksterne udviklingsprojekter
Data Respons-direktøren kan dog også se en fordel ved finanskrisen, når det gælder den fremtidige afsætning.

- Mange virksomheder er villige til at starte udviklingsprojekter eksternt nu, så de har mulighed for at stoppe dem undervejs, hvis det bliver nødvendigt. Der er industriens lidt konservative syn på udvikling måske en fordel for os, siger Lasse Vigand Hansen.

Ikke alle Data Respons’ kunder har været lige hårdt ramt af krisen, og specielt koncernens kunder inden for medicin og medico har været knap så konjunkturafhængige.

Overskud i fjerde kvartal
Også første halvår af 2010 endte med røde tal på bundlinjen hos Data Respons i Danmark, men i tredje kvartal er der atter kommet skub i tingene.

- Tredje kvartal ender formentlig med et nul-resultat, og fjerde kvartal giver overskud, men måske ikke nok til at redde hele året. Der er en god chance for overskud i år – ellers kommer der et solidt plus i 2011, lyder det fra Lasse Vigand Hansen, der mærker klart øget efterspørgsel blandt kunderne lige nu og derfor opmander på de danske kontorer.

- Vi ansætter lige nu folk uden at have opgaver til dem. Det gør vi, fordi vi begynder at mærke øget efterspørgsel efter de gode folk, og fordi vi ganske enkelt er nødt til at have folkene, før vi får opgaverne, slutter Lasse Vigand Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094