23948sdkhjf

Data Respons vil vokse i Jylland

Det nye Århus-kontor skal udvides kraftigt i den kommende tid. Specielt den jyske vindmølleindustri er attraktiv.
De 15 fastansatte medarbejdere på Data Respons’ Århus-kontor skal vænne sig til at sige goddag til nye kolleger. I hvert fald er det planen, at kontoret skal vokse kraftigt i de kommende måneder og år.

- Vi satser på at være 25 medarbejdere i december, og i slutningen af 2011 regner jeg med, at vi er 40 fastansatte og et lignende antal tilknyttede konsulenter, siger Lasse Viegand Hansen, direktør for Data Respons i Danmark.

Stort potentiale i Jylland
Århus-kontoret vil blive ledet lokalt, men indsatsen vil blive koordineret med hovedkontoret i Herlev, hvor virksomhedens projektafdeling også stadig vil have til huse, og man vil kunne flytte rundt på ressourcerne mellem de to afdelinger efter behov.

Lasse Viegand Hansen er da heller ikke i tvivl om, at der bliver brug for ressourcerne i det jyske, og han ser generelt et stort potentiale for Data Respons vest for Storebælt.

- Vi har allerede en del jyske kunder, som vi nu kommer tættere på. I dag ligger ca. en tredjedel af vores forretning i Jylland, men vi forventer, at den andel snart bliver 50/50, udtaler han.

Muligheder i traditionel industri
Specielt en sektor er attraktiv for Data Respons i Jylland; nemlig den kraftigt voksende vindmølleindustri, men Lasse Viegand Hansen ser også andre muligheder.

- På Sjælland finder vi mange af vores kunder i medico- og transportindustrierne, mens vindmølleindustrien er centreret i Jylland. Men også den mere traditionelle industri er rigt repræsenteret i Jylland, og her er også mange spændende virksomheder, siger han.

Han understreger, at det nye kontor i Skejby ikke blot skal servicere Århus-området, men bringe Data Respons tættere på kunderne i hele Jylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093