23948sdkhjf

Data Respons-kontor i Århus officielt åbnet

Århus-borgmester Nikolai Wammen stod for den officielle åbningstale, da Data Respons mandag bød inden for i koncernens nye, jyske hovedkontor.
For at markere åbningen af koncernens nye kontor i Århus havde Data Respons inviteret til seminar om ”innovation” på den nye domicil-adresse i Skejby i det nordlige Århus.

Seminaret bød, udover et par af Data Respons’ egne folk, på indlæg fra Jan Hylleberg fra Vindmølleindustrien, Peter Petersen fra B&O samt Kristian Strand fra Lodam Electronics. Den officielle indvielse af kontoret blev dog foretaget af Århus’ borgmester Nikolai Wammen, der naturligt nok var glad for den nye dreng i klassen i erhvervsområdet i Skejby.

Tæt på kunderne
- Jeg ser jeres flytning her til Århus og Skejby som et led i den udvikling, Århus er inde i, forklarede Nikolai Wammen med henvisning til de mange videns-virksomheder, der er flyttet ind i det nordlige Århus de seneste år.

Hos Data Respons har man da også været meget bevidst om at komme tættere på de jyske kunder, og netop derfor er valget faldet på området i Skejby. Nærmeste nabo er vindmølleproducenten Vestas, der netop er at finde på Data Respons’ kundeliste, og i det hele taget er vindindustrien en af de brancher, der skal drive væksten i det jyske.

- Vi vil gerne være nær ved kunderne. Det her er et godt miljø at være i, fordi der er mange kunder, konstaterede Data Respons’ danske direktør Lasse Viegand Hansen, om Århus-afdelingen, der i første omgang får 15 fastansatte og 10 tilknyttede freelancere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094