23948sdkhjf

Nyt om navne: Tre nye ansigter hos Data Respons

Data Respons i Herlev har ansat ny salgsdirektør, marketingchef og director of operations & marketing.
Michael Schou Rasmussen er pr. 1. marts ansat som ny salgsdirektør. Michael får ansvaret for salg, og alle nuværende sælgere refererer direkte til ham. Michael kommer med lang erfaring fra elektronikindustrien, senest som medejer og direktør hos HPI Elektronik. Han har oprindelig en uddannelse som elektronikteknikker, BA i ledelse samt en MBA med speciale inden for innovationsmanagement.

Lene Fischermann er pr. 1. maj 2010 ansat som ny marketingchef. Lene får ansvaret for den lokale markedsføring. Hun har over 15 års B-to-B erfaring indenfor kommunikation og markedsføring, senest som salgs- og marketingchef i en udviklings- og produktionsvirksomhed i elektronikbranchen. Lene er oprindelig uddannet eksporttekniker og har siden suppleret med en NLP master i formidling og coaching samt kursus i journalistik.

Vagn Rasmussen er udnævnt til director of operations & marketing. Vagn skal styrke supply chain og support indenfor produkt og løsninger. Han blev ansat som salgsdirektør i konsulenthuset Embedit i 2006, kort før Data Respons købte virksomheden. Vagn har en baggrund som civilingeniør og en HD i international ledelse og økonomi. Vagn har lang erfaring fra ledende salgs- og direktørstillinger i store internationale virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078