23948sdkhjf

Danfoss i italiensk opkøb

Med køb af IoT-specialist styrker den sønderjyske industrikæmpe sig yderligere på markedet for intelligent udstyr og services

Danfoss køber it-virksomheden Prosa, som har base i Venedig i Italien. Det oplyser den danske industrikoncern i en pressemeddelelse.

Prosa er specialist i Internet of Things (IoT), intelligent udstyr og brugerdesign, felter hvor Danfoss længe har satset på at øge sine tilbud af forbundne produkter og services.

- Køb af teknologier og digitale kompetencer er en vigtig del af cores digitale transformation, og købet af Prosa er endnu et skridt i den igangværende rejse, udtaler Kim Fausing, executive vice president og COO i Danfoss.

Prosa udvikler komplette telemetriløsninger til føde- og drikkevarebranchen. Løsningen er cloud-baseret og telemetri-enhederne monteres i forskellige typer føde- og drikkevareudstyr. Forbundet med styringssoftware giver det mulighed for fjernovervågning, diagnosticering, marketing og salgsanalyse-kapabiliteter. For Danfoss giver det et yderligere lag til selskabers portefølje af elektronisk kølingskontrol.

- I den nære fremtid vil de stærke kompetencer, vi får via Prosa, hjælpe os med at udbygge vores tilbud gennem udviklingen af forbundne produkter og applikationer i kæden. På langt sigt forventer jeg at se mange flere forbundne køleløsninger ud af dette opkøb, udtaler Jürgen Fischer, president i Danfoss Cooling Segment.

Prosa blev grundlagt i 1998 i Venedig i Italien. Firmaet har pt 16 fuldtidsansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093