23948sdkhjf

Cyber-spioner har et godt øje til Terma

Den østjyske virksomhed er del i nogle særdeles følsomme projekter – som for eksempel det amerikanske F35-fly. Det er projekter, som fjendtlige stater særdeles gerne vil have indsigt i, og en af vejene kan være et it-angreb, skriver Berlingske Tidende.

- Vi bliver angrebet jævnligt, og vi bliver jævnligt udfordret. Det er en konstant opgave at opdatere vores systemer og gøre det endnu sværere at komme ind og få fat i livsnerven af Terma. Lige i vores branche er vi ekstra meget beskyttede, og vi er beskyttet i samarbejde med Forsvaret Efterretningstjeneste, og vi er tvunget til at ligge helt i front på det felt, siger CEO hos Terma, Jens Maaløe, til avisen.

Han tilføjer at det hele tiden er et kapløb at være foran de it-kriminelle, og han opfordrer generelt kollegerne i den danske industri til at tage sikkerheden mere seriøst.

Tendensen bekræftes hos DI, hvor chefkonsulent Morten Rosted Vang forklarer, at specielt højteknologiske, danske virksomheder i stigende grad er udsat for cyberspionage.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099