23948sdkhjf

GN ReSound udnævner ny topchef

Lars Viksmoen er blevet udnævnt som ny CEO hos høreapparatproducenten.
GN ReSounds nuværende CEO Mike van der Wallen har besluttet at forlade selskabet pr. 30. juni 2010 for at søge nye udfordringer, og i stedet overtager Lars Viksmoen stillingen.

Han kommer fra en stilling som CEO for det børsnoterede, norske biotekselskab Biotec Pharmacon ASA. Før dette bestred han adskillige topstillinger i Merck & Co., Inc. en global, forskningsbaseret medicinalvirksomhed.

Skal lancere trådløse produkter
Lars Viksmoen blev udvalgt blandt en række kandidater med erfaring fra høreapparat-, medtech- og medicinalbranchen.

- Jeg er særdeles tilfreds med, at Lars har sagt ja til stillingen som CEO for GN ReSound. Lars er yderst kvalificeret til at håndtere de udfordringer, som GN ReSound står overfor både på kort og på lang sigt, siger bestyrelsesformand Per Wold-Olsen.

- En af han første prioriteter bliver at sikre en vellykket introduktion og lancering af GN ReSounds nye trådløse produkter, hvilket vil finde sted i år som planlagt, tilføjer han.

Tiltræder 1. april
Lars Viksmoen starter i jobbet som CEO for GN ReSound den 1. april 2010. I løbet af de næste måneder vil Mike van der Wallen arbejde tæt sammen med Lars Viksmoen for at sikre en effektiv overlevering.

- GN ReSound er en spændende virksomhed, som opererer i et meget interessant marked, med identificerede, konkrete behov og dermed store muligheder, siger Lars Viksmoen.

- GN ReSound råder over store forsknings- og udviklingskompetencer, innovative produkter og en meget interessant produkt-pipeline. Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang med jobbet i GN ReSound, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126