23948sdkhjf

Logos vinder ordre på betalingsautomater

Logos Design har indgået kontrakt med A/S Storebælt og Øresundsbro Konsortiet om leverance af nye kortbetalingsterminaler til Storebælt og Øresundsbroerne.
De eksisterende anlæg udskiftes for at leve op til de forbedrede sikkerhedskrav knyttet til anvendelsen af chipbaserede betalings- og kreditkort. Leverancen skal erstatte de nuværende magnetkortbaserede løsninger.

- Anskaffelsen har været i EU-udbud – og vi har fra Logos Designs side lagt vægt på at designe og tilbyde en løsning, der er intuitiv og som hurtigt kan guide bilisterne igennem betalingsanlægget, siger administrerende direktør Mads Pii.

Installeres i november
- Sund og Bælt har desuden lagt vægt på, at betalingsanlægget er fremtidssikret og servicevenligt med en høj oppetid, tilføjer han.

De nye betalingsautomater vil blive installeret i alle betalingsbåsene i løbet af november måned 2010. Logos Design har i udviklingen af terminalerne indgået aftale med BBS.

Logos har siden 1986 designet, udviklet og vedligeholdt adgangstyrings- og betalingssystemer, til vaskemaskiner, indgangsmøller i fx Tivoli, vareautomater, loyalitets- og kreditkortterminaler, parkometre mv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125