23948sdkhjf

Lindpro har blikket rettet mod det offentlige

El-installatørvirksomheden Lindpro er netop blevet godkendt som leverandør hos Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S (SKI) på området kaldeanlæg.
En ny rammeaftale for kommunikationsudstyr og -løsninger imødekommer det offentliges behov for innovative nicheprodukter. El-installatørvirksomheden Lindpro, der er valgt som leverandør, ser et stort potentiale i den nye aftale.

SKI lancerer 1. marts 2010 en ny rammeaftale med produkter til den offentlige sektors kommunikations-infrastruktur. Rammeaftalen, der løber til marts 2012, indeholder to delaftaler ”Kommunikationsudstyr, Netværk og It-sikkerhed” og ”Velfærdsteknologiske kommunikationsløsninger”.

Marked med stort potentiale
Lindpro er forhåndsgodkendt som leverandør på delaftale to; ”Velfærdsteknologiske kommunikationsløsninger” i form af kaldeanlæg til hospitaler, plejehjem og skoler.

Ifølge virksomheden, der allerede har fokus på det offentlige marked inden for andre områder og kompetencer, er der et stort potentiale i den nye aftale.

- I en tid hvor byggeriet er gået i stå, og det private marked er under pres, er det nødvendigt at søge nye veje og muligheder for vækst. Det offentlige marked er i den forbindelse ganske interessant og et stort, uudnyttet vækstmarked. Jeg er sikker på, at den offentlige sektor i fremtiden får brug for endnu flere private leverandører og samarbejdspartnere, siger administrerende direktør Michael Højgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094