23948sdkhjf

Nyt om navne: BB Electronics udvider i Kina

Den danske EMS-producent har ansat ny senior mechanical manager og ny senior electronic engineer på fabrikken i Suzhou.
De to ansættelser er sket for, at BB Electronics i højere grad kan blive involveret i kundernes udviklingsprocesser via den kinesiske fabrik.

Paul Wang er blevet ansat som senior mechanical engineer. Han har stor erfaring inden for sprøjtestøbning af plastik og blik og har stort kendskab til industrien i Kina. Han har tidligere arbejdet hos Honeywell Scan & Mobility, Philips og Asus.

Hos BB Electronics bliver hans hovedopgave at rådgive kunderne inden for plastic og mekanik, men også at fungere som projektleder på nye projekter.

Derudover er Zhang Li You blevet ansat som senior electronic engineer. Han har stor erfaring med produktion af PCBA, god erfaring inden for procesoptimering og erfaring inden for design til Six Sigma. Tidligere har han fungeret som procesingeniør hos Harman/Becker Automotive Electronics og før det arbejdet hos Solectron og Delta.

Hos BB Electronics skal han blandt andet rådgive kunderne om produktoptimering samt lave DFM-analyser af nye produkter. Han skal også fungere som projektleder på nye projekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094