23948sdkhjf

Nu går det atter fremad hos Tyco Electronics

Den amerikanske komponentproducent havde en pæn stigning i salget fra tredje til fjerde kvartal. I næste kvartal forventes svag fremgang.
I fjerde kvartal af 2008/2009 endte Tyco Electronics med en samlet omsætning på 2,7 mia. dollars, og selv om det var en markant tilbagegang på 25 % i forhold til samme kvartal 2007/2008, så var det samtidig en fremgang på 8 % fra tredje kvartal.

Driftsoverskuddet endte i kvartalet på 176 mio. dollars, hvilket svarer til en tilbagegang på 14 % i forhold til 2007/2008.

- Vores fjerde kvartal var en stærk afslutning på et udfordrende år. Salget steg sekventielt med 8 % på grund af fortsatte forbedringer i vores automobil- og forbruger-relaterede forretninger, som voksede med 17 %. Dette mere end opvejer den forventede nedgang i vores segment for undersøisk telekommunikation. De aggressive omkostningsnedskæringer, vi har foretaget som følge af den økonomiske afmatning, sammenkoblet med det stigende salg har forbedret vores driftsmargin fra 5 til 8 % sekventielt, siger Tom Lynch, CEO hos Tyco og fortsætter:

- I første kvartal af det nye regnskabsår forventer vi en flad eller svagt stigende udvikling i salget på grund af en fortsat styrkelse af vores segment for elektroniske komponenter, til dels modvirket af den forsatte nedgang i vores segment for undersøisk kommunikation. Vi forventer endnu et kvartal med en solid forbedring i driftsmarginen.

Kilde: Tyco Electronics - http://www.tycoelectronics.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14