23948sdkhjf

Amerikanere gigant vælger dansk partner til IoT-løsninger

Ayla Networks, en stor amerikansk udbyder af IoT-platforme, baserer deres IoT-løsninger på danske Develco Products’ produkter.

Danske Develco Products udvikler trådløse IoT-produkter, og det er disse enheder, som giganten Ayla Networks har valgt at satse på.

Ayla og Develco Products skaber sammen en basisplatform for IoT-løsninger, der primært er rette mod udbydere af smart home og intelligent energistyring services. Det amerikanske firmas IoT-platform understøttes af Develco Products’ Squid.link Gateway, som er en modulopbygget alt-i-en løsning, der kan sammenkoble forskellige IoT-produkter på tværs af mærke og trådløse protokoller.

- Ved at benytte Aylas IoT-platform kan Develco Products’ kunder eliminere unødvendige udviklingsomkostninger, reducere tiden til markedet og dermed hurtigere få afkast af deres investering, siger Karsten Ries, CEO i Develco Products.

IoT gateways booster enhedernes effektivitet, fleksibilitet og skalerbarhed. Det er et alternativ til at installere Wi-Fi eller andre trådløse netværks-protokoller på hver enkelt IoT-enhed. Gateways muliggør, at mange forskellige, lavenergi eller batteridrevne IoT enheder/ sensorer kan koble sig op på denne centrale enhed og benytte gatewayens hardware teknologi til at etablere og styre de trådløse netværk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125