23948sdkhjf

Teknologisk Institut – et favoritsted at forske

Teknologisk Institut er et af de steder i Danmark, hvor det er mest attraktivt at forske. Det viser Ingeniørens årlige imagemåling, hvor virksomheden i år opnår en andenplads blandt ingeniører, når det gælder forskning. Sidste år lå Teknologisk Institut placeret på en fjerdeplads.
Også når det er studerende, der udtaler sig, får Teknologisk Institut en flot placering, nemlig en fjerdeplads i år mod en sjetteplads sidste år. Administrerende direktør Søren Stjernqvist er godt tilfreds med, at virksomheden er rykket opad på parameteren ”forskning”.

- Vi er meget glade og stolte både over fremgangen i forhold til sidste år, men også over den absolutte placering. Det understøtter omverdenens opfattelse af, at vi udvikler os meget i disse år på den teknologiske front og også i forhold til god professionel kundebetjening, siger Søren Stjernqvist.

Og der har været og er stadig fuld fart på forskningen på Teknologisk Institut, hvor ordrebeholdningen på forskningsprojekter er steget med mere end 50 % siden sidste år. En af de medarbejdere, der netop valgte Teknologisk Institut på grund af virksomhedens image som et godt sted at forske, er seniorkonsulent Karin Nordström Dyvelkov fra Mikroteknologi og Overfladeanalyse. Hun kom fra en forskerstilling på Danmarks Tekniske Universitet og har nu været ansat i et år på Teknologisk Institut, hvor hun arbejder med trådløse sensorer, nanoteknologi og optiske målinger af blandt andet skeløjede linser.

- Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit jobskifte. For her er en kultur præget af overskud og ”frihed under ansvar”. Og det betyder, at ideerne til nye forskningsprojekter blomstrer – også egne ideer. Samtidig har vi en alsidig hverdag, hvor vi alle får lov til at arbejde med forskellige projekter, der skaber værdi for den enkelte virksomhed, fortæller Karin Nordström Dyvelkov og fortsætter:

- I modsætning til universitetsverdenen har vi på Teknologisk Institut et stærkt fokus på vores faglige kompetencer og styrker. Vi skyder ikke med spredte hagl efter, hvor pengene er. I stedet sætter vi os nogle fokuserede faglige mål, som vi i fællesskab forfølger målrettet. I mit tidligere job var kollegerne mine værste konkurrenter. Der var ikke det samme kollegiale sammenhold som her, for vi sad alle i en tidsbegrænset stilling, og det betød, at du selv måtte kæmpe for at overleve ved at finde en ”guldåre”.

Kilde: Teknologisk Institut - http://www.teknologisk.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079