23948sdkhjf

Scanvaegt Nordic igen på danske hænder

Grundtvig-familien har via investeringsselskabet Grundtvig Invest købt Scanvaegt Nordic tilbage af islandske Marel Food Systems.
Grundtvig-familien solgte ellers hele koncernen Scanvaegt International til Marel i 2006 for 600 mio. kr. Heraf faldt halvdelen i kontant handel, og resten blev udstedt som aktier i Marel Food Systems. I dag har Lars Grundtvig og hans to sønner gennem et fælles investeringsselskab købt Scanvaegt Nordic tilbage for den nette sum af 179 mio. kr. Det skriver Børsen.

Scanvaegt Nordic har hovedsæde i Århus, har 170 ansatte og er en af verdens største leverandører i veje- og mærkningsudstyr til primært fødevareindustrien og detailhandlen. Marel Food Systems valgte at sælge, da Århus-virksomheden ikke hører til islændingenes kerneforretning, der primært beskæftiger sig med procesudstyr.

Den nuværende ledelse i Scanvaegt Nordic fortsætter uændret med administrerende direktør Per Bødtkjer i spidsen. Lars Grundtvig og hans to sønner indtræder i bestyrelsen. Sønnerne ejer hver 35 % af Grundtvig Invest, mens Lars Grundtvig ejer de resterende 30 % af selskabet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078