23948sdkhjf

PCB Connect AB etablerer sig i Danmark

Den svenske printkort-leverandør fortsætter ekspansionen og er nu også aktiv på det danske marked.
PCB Connect AB er i fortsat rivende udvikling efter etableringen i august 2004. PCB Connect AB har hovedkontor i Sverige, kontor i Kina, Finland, Norge og senest nu også repræsenteret i Danmark i form at Morten Jul, som siden 1999 har haft ansvaret for salg af print til danske elektronikvirksomheder hos et par andre danske udbydere.

- Da muligheden opstod for at blive salgsansvarlig i Danmark for PCB Connect AB, var der ingen tvivl overhovedet, udtaler Morten Jul, som efter en grundig præsentation af PCB Connect AB kunne se, at der var tale om en printudbyder, som på det danske marked vil kunne gøre en forskel.

- PCB Connect AB er i dag ca. 40 medarbejdere og har en indkøbsvolumen, som giver den nødvendige ”buying power”, der skal til for at sikre de langsigtede relationer til udenlandske leverandører i både Europa og Fjernøsten. Der er tale om en økonomisk robust virksomhed, som kunderne især i denne tid har brug for. Det gælder i dag om at være en samarbejdspartner frem for blot en ”nødvendig leverandør”, udtaler Morten Jul.

- Dette indebærer, at du som printleverandør udover at kunne levere print i den bedste kvalitet, til aftalt tid og rette pris, også skal kunne tilbyde stor fleksibilitet, teknisk support, prototype set-up, back-up produktion til evt. nødproduktioner, secound source leverandører, hvis markedet pludselig tager en uventet drejning samt ikke mindst et logistik set-up, som virkelig fungerer, fortsætter Morten Jul.

PCB Connect AB har investeret i et laboratorium med røntgenudstyr for kontrol af guld, nikkel og kobbertykkelser. Derudover rådes der over et antal mikroskoper. Et sådan laboratorium er installeret i både Sverige og Asien.

- Levering af print i paneler uden krydser, microslib og testrapport af alle leverancer er blot nogle af de ydelser, som er ”standard” ved PCB Connect AB. Vi kan tilbyde alle typer print og har leverandører, som kan producere efter den mere krævende IPC klasse 3 standard, udtaler Morten Jul.

PCB Connect AB kan også tilbyde levering af Stencils således, at kunden sparer en del arbejde og derved får leverance af print og stencil på samme tid.

Selvom lande som Kina i dag ”blot er et klik væk”, er der fortsat mange ting, der kan gå galt i forløbet. For at sikre en høj kvalitet og leveringssikkerhed afholder kontoret i Kina jævnlige audits og møder med producenterne i.h.t. dokumenterede procedurer/processer. Alle producenter, som PCB Connect AB benytter, arbejder efter ISO9000 og ISO14000.

- Vores styrke er, at vi har tilgang til verdens absolut bedste og mest pålidelige producenter, såvel i Asien som i de øvrige dele af verden, og dermed er i stand til at løse store såvel som små opgaver, slutter Morten Jul, som har store forventninger til, at det danske marked vil tage godt i mod PCB Connect AB.

Kilde: PCB Connect - http://www.pcbconnect.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078