23948sdkhjf

Produktnyhed: Wexøe bliver distributør for Kaiser

Kaiser GmbH & Co. KG har indgået en aftale med Wexøe A/S omkring, rådgivning, markedsføring og distribution af Kaisers produktprogram i Danmark.
Kaiser GmbH & Co. KG har, siden starten i 1904, været synonym med innovativ udvikling indenfor elektrisk installationsmateriel. KAISER har, i mere end 100 år, været trendsætter på sit felt.

Kaiser sætter således standarden for elektrisk installationsmateriel og løsninger til murstensvægge, lette vægge og betonkonstruktioner.

Den stadige udvikling af nye produkter – eksempelvis i form af dåser til brandsikrede installationer – er med til at fastholde Kaiser i positionen som en af markedets førende producenter.

Lufttætte dåser samt tætninger til brug ved kabel-, og rørgennemføringer i dampspærre er eksempler på produkter som Kaiser har udviklet til brug i forbindelse med energioptimering i bygninger.

De nye produktlinier – HaloX og KompaX til installation af belysning og højttalere i betonlofter – understreger endnu engang, at Kaiser bygger udviklingen på såvel tradition som på innovation.

Wexøe A/S har siden 1958 været distributør af el-materiel til den danske el-installationsbranche og til dansk industri.

Wexøes portefølje af produkter og løsninger spænder bredt fra PCB stik over Heavy Duty Connectors, HPFI relæer og kabelfremføringssystemer til installationssystemer og IBI - Intelligente Bygnings Installations-løsninger baseret på KNX standarden.

Kundespecifikke løsninger er et af Wexøes specialer. Wexøe råder således over moderne produktions- og montagefaciliteter inklusive CNC-styrede fræsere m.m.

Kilde: Wexøe - http://www.wexoe.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078