23948sdkhjf

Nye produkter på vej fra William Demant

I forbindelse med den amerikanske høreapparatkongres AudiologyNOW! (AAA) lancerer William Demant en bred vifte af nye produkter, der ventes at bidrage til, at koncernen i 2009 og fremadrettet vil fortsætte med at vinde markedsandele.
På kongressen vil Oticon-forretningen lancere en række væsentlige nyheder. Alle de nye produkter er baseret på RISE-platformen, der kendes fra succesfulde produkter som Oticon Epoq, Oticon Dual og Oticon Vigo. De nye produkter omfatter blandt andet følgende teknologier:

Oticon Hit og Oticon Hit Pro, som er to nye komplette produktfamilier til den nedre del af mellemprissegmentet, hvor William Demant aktuelt markedsfører højvolumenprodukterne Go Pro og Tego.

Ny, kompakt og kosmetisk attraktiv Power BTE med klassisk hook, som introduceres i Oticon Epoq, Oticon Vigo og Oticon Hit, hvilket vil sige i samlet set syv prispunkter. Produkterne kan tilpasses folk med svære høretab på op til 110 dB HL.

Ny, kompakt, kosmetisk attraktiv og moderat BTE med 13-batteri, der ligesom Power BTE'en lanceres i alle versioner af Hit, Vigo og Epoq, dvs. ligeledes i samlet set syv prispunkter.

ConnectLine, som ud over de eksisterende muligheder for at anvende høreapparater sammen med mobiltelefon og MP3-afspiller tilfører to nye væsentlige applikationer, som udvider mulighederne for at "streame" lyd fra hhv. tv og fastnettelefon direkte til brugerens høreapparater.

- Med alle disse produktintroduktioner er vi overbevist om, at vi kan vinde markedsandele i 2009 og fremadrettet. Lanceringerne demonstrerer med al tydelighed, at vi har evnen og viljen til løbende at udvikle innovative løsninger, der fører til en markant forøgelse af livskvaliteten hos slutbrugerne, udtaler administrerende direktør i William Demant Niels Jacobsen.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078