23948sdkhjf

Ny direktør hos PhotoSolar skal øge fokus på salg af MicroShade

Carsten Haake (44) er tiltrådt som ny administrerende direktør (CEO) for PhotoSolar. Ledelsesskiftet er første skridt i opbygningen af PhotoSolars indsats for at markedsføre den nye, banebrydende MicroShade teknologi til solafskærmning.
Carsten kommer fra en stilling som Market Development Manager hos Gyproc, og har tidligere arbejdet med salg til facadeindustrien blandt andet hos WindowMaster, der er et selskab i VKR koncernen. Han har arbejdet med markedsføring af indeklima-løsninger og kender de udfordringer omkring energiforbrug, indeklima og miljøbelastninger, som arkitekter og rådgivende ingeniører står over for, når de skal projektere glasfacader. Carsten er uddannet akademiingeniør fra DTU og HD i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i København. Carstens primære ansvarsområde er opbygning af PhotoSolars salgsorganisation og eksterne salgsrelationer, samt ansvar for afsætningen af MicroShade og for selskabets overordnede forretningsudvikling.

PhotoSolars hidtidige administrerende direktør Eik Bezzel fortsætter som teknisk direktør (CTO) for selskabet og vil fremover primært have ansvar for produktion og support af MicroShade samt ansvar for den fortsatte udvikling af transparente solafskærmende solceller PowerShade.

Ud over den styrkede ledelse forventes virksomhedens organisation udvidet med seks nye medarbejdere i løbet af 2009. Det er virksomhedens ønske at skabe en stærk organisation som kan understøtte salg og produktion af MicroShade samt fortsat udvikling af PowerShade.

Efter et flerårigt udviklingsarbejde er PhotoSolar parat til at introducere MicroShade integreret solafskærming som et nyt produkt på markedet. Opstarten af salget af MicroShade er en markant milepæl i PhotoSolars udvikling, der udløser en planlagt styrkelse af selskabets organisation og aktiviteter. MicroShade vil skabe grundlag for en energibesparende og bæredygtig anvendelse af glasfacader, også i fremtiden.

Kilde: Vækstfonden - http://www.vf.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079