23948sdkhjf

Produktnyhed: Seks nye OTDR-varianter

Melbye Skandinavia Danmark har netop lanceret 6 nye varianter af Yokogawas AQ7275 OTDR-måleinstrument (Optical Time Domain Reflectometer) på det danske marked. Med de nye varianter dækker AQ7275 nu test og måling på alle de forskellige typer af fibernet og optiske fiberforbindelser, der forekommer.
De nye modeller betyder, at man med AQ7275 kan klare stort set alle tænkelig behov indenfor måling og test med OTDR, uanset om det drejer sig om installation eller service på backbone-, FTTH- eller LAN-fibernet.

Med de nye varianter er der nu i alt ni forskellige modeller i AQ7275-serien. Der er modeller til single mode og multi mode fibre, modeller med forskellige bølgelængder – op til fire forskellige bølgelængder i ét instrument - modeller med udvidet dynamikområde på op til 40 dB samt modeller med indbygget optisk filter til måling på aktive fibernet og ”live” fibre.

Nye plus kendte funktioner
De nye modeller har de samme velkendte funktioner som de AQ7275-modeller, der allerede findes på markedet. De er brugervenlige, robuste, håndholdte enheder med en opstarttid på under 10 sekunder. De har markedets korteste Event Dead Zone på 0,8 meter, som betyder, at også tætliggende uregelmæssigheder og fiberfejl kan opdages. De har lang batterilevetid og mulighed for fjernstyring via USB eller LAN.

En ny funktion gør det nu nemt og overskueligt at måle på kabler og forbindelser med op til 96 fibre samt efterfølgende at udarbejde en målerapport.

Kilde: Melbye Skandinavia - http://www.melbyeskandinavia.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094