23948sdkhjf

Ny administrerende direktør for Xerox Danmark

Xerox’ nordiske økonomidirektør Steen Graugaard Larsen er netop udnævnt som administrerende direktør for Xerox Danmark.
Tidligere administrerende direktør, Mike Whitehouse, vil fortsat være General Manager for Xerox Nordics, men træder ud af bestyrelsen samt den daglige drift af Xerox Danmark.

Steen Graugaard Larsen vil kombinere sin nuværende stilling som nordisk økonomidirektør med rollen som administrerende direktør for Xerox Danmark. Hans karriere hos Xerox tæller 15 år, hvoraf han de sidste to år har været økonomiansvarlig i Norden. Med den nye rolle får Steen juridisk ansvar for den danske forretning, ansvar for ekstern og intern kommunikation samt medarbejdernes ve og vel.

Xerox’ organisationsstruktur er inddelt efter forretningsområder således, at de enkelte medarbejdere er en del af europæiske teams og rapporterer ind til europæiske overordnede. Steens primære rolle er derfor at skabe et lokalt fællesskab hos Xerox Danmark. I den forbindelse forventer han at få glæde af sin MBA-uddannelse, som han færdiggjorde i 2005:

- Min fornemste opgave som administrerende direktør bliver forretningsmæssigt at bygge bro mellem Xerox’ globale vision og strategi og de lokale markedskræfter, med andre ord forankre strategien i vores daglige arbejde og gøre den operationel. Der vil altid være brug for lokalt nærvær og tilstedeværelse. På det menneskelige plan ser jeg frem til kontakten med de danske medarbejdere samt at styrke det lokale sammenhold, siger Steen Graugaard Larsen.

- Min rolle som administrerende direktør har hele tiden været midlertidig, da jeg i forvejen har ansvar for Xerox i Norden. Med Steens erfaring, økonomiske indsigt samt engagement er jeg sikker på, at han er den helt rigtige til rollen som administrerende direktør, siger Mike Whitehouse.

Steen Graugaard Larsen tiltrådte som administrerende direktør pr. 5. januar 2009 og fortsætter som bestyrelsesmedlem. Xerox Danmark beskæftiger i dag 220 medarbejdere.

Kilde: Xerox Danmark - http://www.xerox.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11