23948sdkhjf

Melbye Skandinavia udstiller på FTTH Council Europe’s 2009 konference

Melbye Skandinavia deltager med en stand på FTTH Council Europe’s årlige konference, som i 2009 afholdes over to dage den 11.-12. februar i Bella Center i København. FTTH Council Europe forventer flere tusinde deltagere på konferencen.
Melbye Skandinavia Danmark deltager på den årlige konference og udstilling, som organisationen FTTH Council Europe i år afholder i København. Det er sjette gang, konferencen afholdes, og årets tema er “Building a Sustainable Future”, som kan oversættes med “At Bygge en Bæredygtig Fremtid”. På 2008-konferencen, som blev afholdt i Paris, var der over 2.000 deltagere, og organisationen forventer mindst lige så mange deltagere i København.

Gode råd om FTTH på standen
Melbye Skandinavia er en komplet systemleverandør af løsninger inden for fiberoptik. På standen kan man møde repræsentanter fra Melbye-selskaberne i de tre nordiske lande, Norge, Sverige og Danmark og fx få forslag om velgennemtænkte metoder, gode råd og hjælp i projektplanlægningsfasen, tilbud på kurser, høre om produkter og ikke mindst få en god diskussion om FTTH (Fibre-to-the-Home, Fiber-til-Hjemmet) med Melbye Skandinavias kyndige medarbejdere.

FTTH Council Europe
FTTH Council Europe er en non-profit organisation, som blev stiftet i 2004 med formålet at accelerere udbredelsen af FTTH-løsninger i Europa.

FTTH Council Europe Conference 2009 finder sted den 11.-12. februar 2009 og afholdes i Bella Center i København. Læs mere på www.conference.ftthcouncil.eu

Kilde: Melbye Skandinavia - http://www.melbye.as

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109