23948sdkhjf

Prevas’ regnskab er blandet læsning

Millionunderskud i tredje kvartal hos det svenske udviklingshus
Tilbagegang på top og bundlinje i Prevas’ kvartalsregnskab for juli-september 2016.

Nettoomsætningen var 145,5 millioner svenske kroner, 2.4 millioner mindre end samme periode i 2015. Selskabets resultat af primær drift blev et underskud på -2,6 millioner kroner svenske kroner, hvor det 3. kvartal 2015 var et plus på 200.000 kroner

På bundlinjen var der også røde tal. -1,5 millioner svenske kroner blev underskuddet, mens det året før var et plus på 100.000 kroner.

En del af forklaringen er ifølge CEO Karl-Gustav Ramström, langsomme beslutningsprocesser hos flere kunder hen over sommermånederne.

- Den samlede ordreindgang for året er stadig god, og der er taget flere vigtige projekter ind inden for robotbaseret automatisering, sporbarhed og testsystemer. Andre interessante eksempler er overvågning af bygning og cloud-baserede IoT-løsninger til medicinsk udstyr, skriver direktøren i kvartalsrapporten.

Han understreger, at han har tiltro til strategien:

- Vi er nødt til at ansætte flere medarbejdere og samtidig ønsker vi at øge vores samarbejde med partnere for at blive endnu stærkere i vores ambition om at være en vigtig partner for vores kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078