23948sdkhjf

Ledelsesskifte under opsejling i Hesalight

Ny direktør står klar til at afløse det kriseramte belysningsselskabs stifter Lars Nørholt som topchef
Hesalight skifter direktør. Det skriver finans.dk.

Det er Klaus Bak, som ifølge hans LinkedIn-profil bliver ny CEO i beslysningsselskabet. Selvom den LinkedIn-status er blevet ændret igen, bekræfter stifter, storaktionær og nuværende direktør, Lars Nørholt, ledelsesskiftet.

- Det er korrekt, at Klaus Bak er tiltrådt i Hesalight, men ikke registreret i Erhvervsstyrelsen som CEO. Først når nye investorer er endeligt på plads, tages der stilling til ledelsesstrukturen, skriver Lars Nørholt til finans.dk.

Klaus Bak har seneste været salgsdirektør i teknologiselskabet Genokey i Aalborg, der henvender sig til medicoindustrien.

Flere salgsforsøg
Storinvestorerne Pensam, Danske Capital, Ikea og Pensiondanmark har krævet et lån på 570 millioner kroner tilbagebetalt fra belysningsselskabet. Betalingsfristen er længe overskredet, men for at redde mest muligt af deres investering forsøger investorerne nu at finde en køber .

Sideløbende arbejder Hesalight sammen med Dansk OTC på at finde nye investorer.

Hesalights formand siden 2012, Lars Christian Jørgensen, har allerede sagt stop . Det skete midt i september, får dage efter, at de store investorer krævede det kæmpe lån tilbagebetalt fra Hesalight.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109