23948sdkhjf

Robotkomet spreder sig over fire kontinenter

Siden årsskiftet har Blue Ocean Robotics affødt det ene spin-off efter det andet. Samtidig er der kommet en ny partner til hver anden uge - næsten
Succes følger succes for Blue Ocean Robotics. En gruppe investorer har netop skudt over 50 millioner kroner i den fynske robotvirksomhed. Pengene skal med Blue Ocean Robotics egne ord styrke firmaets globale vækst, fremme udviklingen af egne robotter og udklække flere succesfulde spin-out virksomheder.

Spin-out selskaber har der allerede været masser af.

Alene siden årsskiftet er det blevet til
De otte spin-offs
- Fisheyes
- Green Robots
- Kubo
- LapTics
- Nanorig
- Scape Technologies
- Torioid
- WallMo
otte styk. Og de spænder bredt. Fra WallMo, en co-bot løsning til montering af vægpanele, over læringsrobotten Kubo, til Scape Technologies’ automatiserede bin-picking system. Det oplyser Paul Falconer fra Blue Ocean Robotics til Electronic Supply.

Partnere på fire kontinenter
Firmaet globale vækst er også gået med kometagtig fart.

Siden nytår er der lukket aftaler med 19 nye salgspartnere over hele verden. Sydamerika og Afrika er undtagelserne. Robotvirksomhedens joint-ventures fordeler sig på Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Benelux, Litauen, Tyrkiet, Australien og Hong Kong samt USA.

- Vi er altid på udsigt efter samarbejdspartnere i de lande, hvor vi ikke allerede er tilstede. De lande vi er meget interesserede i, er selvfølgelig de lande med de store økonomier, siger Paul Falconer, som ikke kan oplyse, hvad der er i støbeskeen.

- Men jeg kan dog sige vi har travlt, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11