23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for AGV Scandinavia

Bilas satsning på førerløse trucks får en erfaren mand ved styrepinden
Det bliver den 46-årige Lars Westmark, der kommer til at indtage førersædet i AGV Scandinavia. Det nyligt oprettede selskab mellem truckvirksomheden N.C. Nielsen A/S og robotvirksomheden Bila A/S får fra 1. september 2016 en erfaren herre som salgschef og kundeansvarlig.

Lars Westmark kender branchen indefra og kommer fra en stilling som salgschef hos Rocla Danmark A/S. Tidligere har han været 8 år ved Toyota Material Handling A/S som servicechef og senere som salgschef, med ansvar for salg af gaffeltruck og warehouse materiel.

AGV Scandinavia er kommet godt ud af startboksen og udvikler netop nu en række AGV-løsninger for interesserede kunder. Lars Westmark skal løfte opgaven til næste niveau og stå i spidsen for både eksisterende og fremtidige kunder.

Ambitionen er at erobre halvdelen af fremtidens marked for de førerløse AGV-truck i Danmark og resten af Skandinavien. Med Lars Westmarks faglige kompetencer, netværk og branchekendskab skruer AGV Scandinavia yderligere op for ambitionsniveauet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078