23948sdkhjf

Et skud erfaring til Hesalights bestyrelse

Gammel Dong-direktør indtræder i det skandaleombruste belysningsselskab
Hesalight har fundet afløseren for Niels Mikkelsen, der har valgt at forlade belysningsselskabets bestyrelse. Det er tidligere Dong- og Nesa-direktør Poul Lind, som nu indtræder. Det skriver finans.dk.

- Hesalight har et fantastisk potentiale på det globale LED-marked, og det bliver min væsentligste opgave at bidrage til, at det bliver udløst, udtaler Poul Lind ifølge finans.dk i en pressemeddelelse.

Ikke så godt som det så ud
Økonomisk lignede belysningsselskabet en succeshistorie med store vækstrater og tilsvarende overskud. Efter krav fra Erhvervsstyrelsen reviderede Hesalight dog regnskabsmetoden i sine 2014- og 2015-regnskaber, og så tegnede der sig et andet billede af økonomien.

Ledelsen i LED-selskabet holder dog stædigt fast i de optimistiske vurderinger af firmaet potentiale. Seneste i forbindelse med offentliggørelsen af det reviderede 2015-regnskab, hvor overskuddet blev reduceret med 120 millioner kroner til 3,2 millioner kroner før skat.

- Forskydningerne mellem årene betyder, at 2016 bliver endnu bedre, da det påvirkes positivt med over 200 millioner kroner i EBITDA. Og det er vi jo glade for, sagde administrerende direktør Lars Nørholt dengang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094