23948sdkhjf

Fynsk virksomhed rykker ind i hollandsk robot-klynge

Blue Ocean Robotics har etableret nyt datterselskab i Delft.
Endnu et datterselskab bliver tilføjet til den hastigt voksende danske virksomhed, Blue Ocean Robotics, der nu åbner sit femte datterselskab i 2016, denne gang i Holland.

Blue Ocean Robotics Benelux B.V. er det officielle navn på det nye datterselskab, og det nye lokale hold består af Jaap van Leeuwen, hr. Reinold, Arie van den Ende, Martijn Wisse og Paul Althuis.

Ejerne af det nye datterselskab er; RoboGroup B.V., et holdingselskab ejet af Jaap van Leeuwen og Reinold; Delft Robotics Enterprises (ledet af Arie ven den Ende), som er ejet 60 procent af Robot Technology Investments B.V (ledet og ejet af Martijn Wisse), 30 procent af Delft Enterprises B.V. (ledet af Paul Althuis, ejet af Technical University Delft (TU Delft) og 10 procent af Holdinova B.V. (ledet og ejet af Arie van den Ende).

RoboGroup B.V., Delft Robotics Enterprises og Blue Ocean Robotics Holding ApS ejer hver en tredjedel af det nye datterselskab i Delft. Jaap van Leeuwen bliver administrerende direktør i firmaet, og han er spændt på at lede Blue Ocean Robotics i Benelux:

- Blue Ocean Robotics Benelux vil introducere mere end 50 robotløsninger og ekspertise i voksende robotteknologier til Benelux-kunder. Vi vil være i stand til at realisere et betydningsfuldt salg, opbygge salgskanaler samt promovere nye robotløsninger direkte fra hjertet af robotudviklingen i Benelux, siger han, og fortsætter:

- Vi er meget spændte på netop disse nye muligheder, og med dette fælles skridt, ser vi frem til at styrke og udvide vores forhold til eksisterende kunder og partnere, såvel som øge vores kundedatabase.

Blue Ocean Robotics Benelux bliver rent fysisk placeret i robotklyngen i Delft, Holland. Byen er velkendt som et samlingspunkt for robotvirksomheder i Holland og er et af Europas førende områder for forskning og entreprenante robotteknologier. Claus Risager, Rune K. Larsen og John Erland Østergaard, co-CEO’s og partnere i Blue Ocean Robotics Group, tror på at tilstedeværelsen i Delft har en positiv effekt:

- Vi er glade for at være repræsenteret i Benelux, hvor man netop forsker meget i nye og innovative robotteknologier. Markedet er repræsenteret med flere store virksomheder med interesse i samarbejde omkring udviklingen af nye robotløsninger. Vores RoBi-X partnerskab er ideelt for disse typer samarbejdsrelationer, og vi er overbeviste om, at vi kan skabe nogle nye, unikke robotløsninger sammen med de lokale virksomheder i Delft.

- De spændende industrier i Holland som for eksempel dyrkningen af frugt og grøntsager samt tulipaner, giver os helt nye muligheder for at udvikle nye robotløsninger. Også velfærds- og sundhedssektoren, hvor vi i forvejen har stor erfaring, viser stort potentiale. Vi er overbeviste om at vi med vores tilstedeværelse kan gøre en forskel i robotsamfundet i Delft og i Benelux, ligesom vi også kan skabe en stor værdi for de ansatte og ejerne, siger Claus Risager, Rune K. Larsen og John Erland Østergaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11