23948sdkhjf

Bang & Olufsen etablerer oplevelseshus i Silkeborg

Silkeborgs gamle rådhus på bliver i 2017 omdannet til et oplevelseshus. Bang & Olufsen Silkeborg og Pladeshoppens kaffebar rykker ind i den fredede bygning den 1. april 2017.

- Vi ønsker at skabe liv, aktivitet og oplevelser både i og udenfor Det gamle Rådhus, siger Heino Østergaard, som i 2006 etablerede Bang & Olufsen i Silkeborg, og før det i fem år var i USA, hvor han var med til at åbne det første Design Center for Bang & Olufsen på Manhattan i New York.

Bang & Olufsen Silkeborgs planer rummer flere etaper. Første etape er at etablere en top-moderne B&O-butik i de bagerste lokaler og en hyggelig kaffebar med udeservering fra det ene af de to forreste lokaler ud mod Torvet.

- I næste etape vil vi arbejde på at få en moderne detailbutik ind i det andet af de forreste lokaler, så vi kan trække endnu flere kunder ind i Det gamle Rådhus. I tredje etape har vi planer om at etablere et B&O-museum i rådhuskælderen, som vil tage gæsterne gennem historien omkring det ældste brand i elektronik-branchen og måske også kombinere det med Silkeborgs historie, Drewsen og Jorn. Bliver førstesalen i Det gamle Rådhus på et tidspunkt ledig, har vi planer om at etablere en helt særlig lytteoplevelse til kunderne med vores anlæg, siger Heino Østergaard.

Bang & Olufsen Silkeborg har indgået en samarbejdsaftale med Pladeshoppens kaffebar, som blev skabt af Søren Nielsen, da salget af plader og cd’er forsvandt over på internettet. I dag langer Pladeshoppen over 40.000 kopper kaffe over disken om året, og kaffebaren emmer af musik og nostalgiske pladecovers.

- Oplevelsen begynder udenfor, hvor cafeen vil skabe liv og aktivitet omkring Det gamle Rådhus og Torvet. Indenfor bliver kunderne mødt af caféen, og vi vil præsentere Bang & Olufsens helt nye designkoncept Sensory Store Concept, som byder på en sanselig oplevelse inden for lyd, billede og design, siger Heino Østergaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157