23948sdkhjf

Blaupunkt indleder strategisk samarbejde med tidligere konkurrent

To tidligere konkurrenter i autobranchen gennem mange år, tyske Bosch og tyske Hella, indgår nu et samarbejde i Danmark vedrørende distribution af Blaupunkt. Samarbejdet er fuldt etableret 1. november.
- Blaupunkt GmbH har besluttet at ændre distributionen af produkterne i Europa. I Danmark betyder det, at vi i fremtiden ikke selv vil levere varer direkte til enkeltforhandlere, men vi vil lade vores produkter distribuere via en grossist eller distributør. Forandringen vil være fuldt implementeret pr. 1. november, siger salgschef for Blaupunkt Danmark, Christian Christensen.

Hella A/S var tidligere distributør af Continentals VDO Dayton-produkter, men Continental har besluttet at stoppe med eftermarkedsprodukter fra årsskiftet 08/09.

- Vi er glade for, at Hella A/S fremover skal være national distributør af hele Blaupunkts produktprogram. Vores kunder kan allerede nu bestille Blaupunkt-produkter hos os i Kruså. Fra 20. oktober har vi været lagerførende i 98 % af alle Blaupunkts varenumre, forklarer produktchef Brian Thaysen fra Hella. Han oplyser, at Hellas audiogruppe består af seks mand.

Ud over Hella vil Blaupunkts varer være at finde hos grossisterne Autopart Trading A/S samt Lange Jørgensen A/S.

- Desuden vil også de lokale grossister fortsat have udvalgte Blaupunkt-produkter på lager. For at sikre den bedst mulige support for forhandlere og grossister står Blaupunkt salgs- og marketingsorganisationen også i fremtiden klar til at støtte salget af vores produkter, ligesom vi vil sikre den rigtige information om produkterne i samarbejde med vores distributør og grossister. Derudover vil vi fortsat varetage Blaupunkts interesser i forbindelse med produktlanceringer, promotions, forhandleraktiviteter og events, bemærker Christian Christensen.

Kilde: Blaupunkt - http://www.blaupunkt.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094