23948sdkhjf

Hesalight: Vi oplever stor efterspørgsel

Selvom problemerne hober sig op, holder belysningsselskabets direktør fast i, at firmaets produkter er særdeles populære.
Forkerte oplysninger om kundeforhold, et regnskab der blev afvist af Erhvervsstyrelsen og særdeles kritiske investorer. Glansen ser ud til at være gået af succeshistorien Hesaligt over de seneste måneder.

Seneste problem, der har ramt belysningsfirmaet, finder man i Brasilien. 150 af firmaets gadelamper er sat til salg på en brasiliansk hjemmeside for overskudsprodukter.

- Vi er i øjeblikket i gang med at undersøge oplysningerne fra Brasilien for at finde ud af, hvor der er sket et svigt, og hvilke konsekvenser vi kan drage af det. Det er heldigvis ikke noget, vi oplever ret tit, oplyser administrerende direktør og medejer Lars Nørholt til Børsen.

Han understreger samtidig, at der fortsat er stor interesse for firmaets belysningsløsninger. Senest er der indgået en aftale til 65 millioner kroner på levering af LED-lamper til Talca i Chile. Før det har Hesalight været med i en delt aftale på 31.000 gadelamper til Parma i Italien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078