23948sdkhjf

Mangler B&O’s bestyrelse teknisk viden?

Kritikere hævder, at det er et problem for B&O, at man, med den seneste udskiftning i bestyrelsen, nu ikke længere har medlemmer med en teknisk baggrund.
På seneste generalforsamling blev Rolf Eriksen fra Hennes & Mauritz valgt ind i B&O’s bestyrelse på bekostning af Preben Damgaard. Dermed forlod det sidste teknikkyndige medlem B&O’s bestyrelse, og det får nu kritikere til at påpege, at det kan blive et problem, hvis bestyrelsen ikke formår at stille kritiske, tekniske spørgsmål til direktionen. Det skriver Børsen.

- B&O har gjort et scoop med at få Rolf Eriksen fra Hennes & Mauritz ind i bestyrelsen, men det helt store problem er stadig teknisk indsigt. Den ny administrerende direktør, Karl Kristian Hvidt Nielsen, har primært sin viden i salg af teknologi business to business, hvor B&O’s fokus er salg til private. Man kan sige, at har man taget fat på en modernisering af bestyrelsen, er den ikke afsluttet, udtaler Morten W. Langer, der er redaktør for Nyhedsbrev for Bestyrelser, til Børsen.

Hos B&O tager bestyrelsesformand Jørgen Worning kritikken med ophøjet ro. Han påpeger, at det ikke er nødvendigt med teknisk kyndige bestyrelsesmedlemmer, så længe virksomheden har 2.500 ansatte med den nødvendige viden og kontakt til kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156