23948sdkhjf

Data Respons bliver medlem af Intel-alliance

Data Respons træder ind i Intels Embedded and Communications Alliance for at øge udvikling og salg af Low Power Intel arkitekturløsninger på det nordiske marked.
Intel Embedded and Communications Alliance (ECA) leverer et velanset økosystem til embedded og kommunikationsløsninger og giver kunderne en sikker leverance af Intel arkitekturbaserede produkter og løsninger.

- ECA giver Data Respons adgang til en bred vifte af tekniske ressourcer og vil styrke vores tekniske ekspertise omkring udvikling af embedded-løsninger. Data Respons får adgang til en lang række standardiserede produkter inklusiv værktøjer, software og økosystemer. Det betyder, at vi styrker udviklingen af kosteffektive løsninger for kunderne, siger CTO i Data Respons ASA, Hans Christian Lønstad.

- Efterspørgslen på lille form faktor, som kræver lavt strømforbrug vokser på det embedded marked, samtidig er løsningernes design blevet mere komplekse. Vi etablerede ECA og vil fortsætte med at støtte alliancens medlemmer i udviklingen af nye muligheder inden for dette markedssegment, siger Rod O’Shea, EMEA embedded sales director, Intel Corporation.

Kilde: Data Respons - http://www.datarespons.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094