23948sdkhjf

Prevas fortsætter med at vokse

I takt med at der kommer mere og mere teknologi og elektronik i produkter, maskiner og services, fortsætter Prevas-koncernen sin vækst og fremviser kraftig resultatforbedring ved det aktuelle halvårsregnskab.
Den svenske IT-koncern Prevas, med speciale i teknologi og industrisystemer, og med dansk datterselskab og afdelinger i København, Lyngby og Århus, fortsætter sin fremgang. Det netop offentliggjorte halvårsregnskab viser en vækst på 37 % i omsætningen, som er steget til 251 mio. kr. fra 184 mio. kr. (første halvår 2007). Indtjeningen er steget med ikke mindre end 164 % til 32,7 mio. kr. EBIT er gået fra omkring 6,7 % sidste år til 12,9 % i år.

Fremgang i Danmark
Prevas´ danske selskab står for en markant del af fremgangen og har i løbet af første halvår 2008 befæstet sin position yderligere gennem større opgaver fra strategisk vigtige kunder.

- Vi oplever stor efterspørgsel på vores konsulenter, og vi har mange opgaver, som varetages her i vores eget udviklingshus. Men vi sender også flere og flere specieldesignede teams ud til permanente opgaver hos kunderne. Denne udvikling med fuldt hus både ude og hjemme kan naturligvis aflæses positivt i vores regnskab, siger Michael Aoun, administrerende direktør i Prevas A/S.

Bud efter ingeniører
Det danske marked for udviklingsservices er ifølge Prevas´ danske direktør på sit højeste niveau, blandt andet som følge af den rekordlave ledighed blandt ingeniører. Virksomhedens danske kunder er jævnt fordelt på små og store virksomheder i forskellige brancher som fx medico, telekom og industriprodukter, og kundelisten indeholder navne som Danfoss, Grundfos, Novo Nordisk, Radiometer Medical og Vestas.

- Vi er blevet rigtig gode til de store kunder, og det har været strategisk vigtigt for os at indgå aftale med fx Vestas. Men også prestigeprojekter som vores supercomputer, verdens hurtigste real-time computer, som vi udvikler sammen med DTU , har været med til at skabe opmærksomhed og dermed større efterspørgsel, siger Michael Aoun.

Prevas har i det seneste halvår også lukket aftaler som underleverandør af konsulentydelser, senest med Novo Nordisk. Alt sammen projekter, der smitter af på den samlede koncerns regnskab, der både viser vækst og resultatforbedring. Virksomheden i Danmark er vokset til over 100 mand, og der er planer om endnu en større rekrutteringsrunde i efteråret.

Kilde: Prevas - http://www.prevas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078