23948sdkhjf

Saab vil skabe nyt udviklingscenter i Indien

Saab og indiske Tata Consultancy Services Limited har underskrevet et Letter of Intent om opbygning af et flyteknisk design- og udviklingscentrum.
Centret skal rettes mod det globale flymarked og skabe design- og udviklingsmuligheder i Indien for både civile og militære formål. På længere sigt vil Saab overføre teknologi og kompetence til det indiske center. Centret vil blandt andet skulle beskæftige sig med flystruktur, flyvesystemer, avionic og eftermarked.
- Et samarbejde mellem Saab og Tata vil ikke blive begrænset til noget bestemt produkt, men sigter i stedet på at opbygge en fælles formåen inden for området, som vi kan have nytte af på verdensmarkedet, siger Saabs topchef Åke Svensson.

For Saab er Indien et vigtigt og hurtigt voksende nøglemarked, og derfor arbejder man med øget lokal tilstedeværelse og en forretningsmodel, hvor samarbejde og teknikoverførsel til lokale virksomheder er en naturlig del. Indien står blandt andet overfor at skulle investere i nye kampfly, og her vil Saab tilbyde deres Gripen-fly.

Kilde: Saab - http://www.saab.se

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078