23948sdkhjf

C-88 AS bliver en del af Nu Horizons Electronics Group

C-88´nordiske profil styrkes markant ved tilgangen til Nu Horizons’ globale leverandøraftaler og it-setup.
Nu Horizons er en førende global distributør af avancerede teknologier, med fokus på halvledere, displays, power og embeddede løsninger til en lang række OEM-kunder og EMS-producenter på hele kloden. Nu Horizons har 52 kontorer i Nordamerika, Europa og Asien og regionale logistikcentre over hele verden. Koncernen har partnerskaber med et begrænset antal ”best-in-class” leverandører inden for de respektive fokusområder og tilbyder dybdegående teknisk support og kundetilpasset logistik til kunderne.

Denne profil er et perfekt match til C-88, og der er således allerede syv agenturer, som begge selskaber repræsenterer.

Nu Horizons’ indtræden på det europæiske marked, samt C-88’s nordiske ekspansionsplaner er yderligere et perfekt match. C-88 er således det tredje opkøb i Europa - tidligere har de erhvervet DT Electronics i UK og Dacom i Tyskland, begge i 2006. Gennem disse selskaber udbygges et fuldt nordeuropæisk netværk af salgskontorer for Nu Horizons. C-88 AS i Danmark vil blive ansvarlig for den nordiske profil i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

- Vi betragter derfor dette som en oplagt mulighed for at videreudvikle C-88, uden at gå på kompromis med de grundlæggende, unikke værdier, som C-88 har i markedet, udtaler Søren Manicus og Peter Holst-Jensen, der er de tidligere aktionærer i C-88 AS.

- Nu Horizons er en Global C-88 med helt samme produkt- og nichefokus og med evnen til at kombinere globale distributionsaftaler med de lokale aftaler, der matcher de respektive markeder – helt i tråd med C-88. Vores nordiske profil får en stor tilførsel af aktiviteter i form af nye leverandører og it-systemer. Det giver os mulighed for at accelerere vores vækstplaner, samt opfylde målet om at blive den største ”non-broadliner” i Norden indenfor få år.

Søren Manicus og Peter Holst-Jensen fortsætter som selskabets ledelse, ligesom selskabets navn, profil, medarbejderstab og lokale lager fortsætter uforandret. Dette er en naturlig del af processen, da Nu Horizons er nye i territoriet, og da en del at agenturerne supporteres lokalt.

Kilde: C-88 - http://www.c88.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094