23948sdkhjf

Kort nyt fra elektronikbranchen

Electronic Supply kan i dag berette om nyt fra Fideltronik, Hexatronic og Salcomp.
Svensk EMSer fyrer 75
Fideltronik Svandinavia i den svenske by Herrljunge opsiger 75. Det oplyser den svenske EMS-virksomhed i en pressemeddelelse.

Årsagen til opsigelser er ifølge Fideltronik, at fabrikkens største kunde kræver, at en stor del af produktionen bliver flyttet til Fideltroniks fabrik i Polen.

Af de 75 opsagte er 55 i produktionen og 20 funktionærer. Fabrikken i Herrljunge har pt 140 ansatte. Fideltronik Group har i alt 2 300 medarbejdere i Polen og Sverige.

Hexatronic investerer i kabelproduktionen
Øget efterspørgsel får den svenske kabelproducent Hexatronic til at investere 15 millioner kroner (11,9 millioner kroner) i en ny produktionslinje til mikrokabler. Installationen på fabrikken i Hudiksvall i Sverige ventes afsluttet ved årets udgang.

Investeringen vil mere end fordoble produktionskapaciteten samt give mulighed for at øge sortimentet.

Salcomp åbner ny fabrik
Salcomp, en finske producent af adapterer til smartphones, etablerer sin anden fabrik i Indien, nærmere bestemt i Noida City ved Delhi.

Fabrikken vil øge produktionen de kommende tre måneder, og når den er helt på plads kan fabrikken producere 100 millioner ladere om året.

Den nye fabrik i Noida vil fokusere på produktion af ladere og andre produkter til det indiske marked. Salcomps anden fabrik i Indien, som ligger i Chennais, producerer hovedsageligt til eksport samt komponenter til Salcomps nye fabrik og fabrikkerne i Kina og Brasilien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063