23948sdkhjf

Mekoprint køber konkursramt firma

Nordjyske Mekoprint overtager alle aktiviteter og 40 medarbejdere fra CPM Manufacturing.
Mekoprint har den 11. maj 2016 overtaget alle aktiviteter fra CPM Manufacturing i Hornslet nord for Aarhus.

Overtagelsen, som omfatter 40 medarbejdere, kunderelationer, driftsmidler, ordrebeholdning og varelager er sket i forlængelse af, at CPM Manufacturing den 4. maj 2016 blev taget under konkursbehandling ved Retten i Randers.

Passer som fod i hos
Med købet udvider Mekoprint koncernen i metalforretningen Mekoprint Mechanics sin eksisterende aktivitet med fremstilling af kundespecifikke serie- og projektleverancer inden for metalbearbejdning til kunder der stiller særlige krav.

- Kunderne og processerne fra CPM Manufacturing A/S passer rigtig godt til vores Mekoprint Mechanics division med høje krav til alt fra laserskæring og stans til svejsning og overfladebehandling af færdige løsninger, udtaler Anders Kold, CEO for Mekoprint.

Mekoprint Mechanics salg, kundesupport og produktion vil fremover ske fra både Aalborg Øst og Hornslet samt Stettin i det nordvestlige Polen.

Fremover får Mekoprint A/S en samlet årlig omsætning på godt 400 millioner kroner og vil beskæftige cirka 500 medarbejdere på syv fabrikker i Støvring, Aalborg og Hornslet i Danmark samt Stettin og Warszawa i Polen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125