23948sdkhjf

Teknologiselskab vil sælge salmonelladræber

Eksterne investorer skal være med til at løfte Force Technology-firmaet SonoSteam.
Fire tyrkisblå kyllinger og en lille metalfløjte i et testanlæg i Brøndby. Det er de håndgribelige resultat af mange års udvikling, som Force Technology har brugt 70 millioner kroner på i firmaet SonoSteam. Det skriver Berlingske.

Selvom det måske lyder specielt, kan anlægget opvarme overfladen på en slagtet kylling til 90 grader på 1,2 sekunder, så den bliver den renset for camphylobactor-bakterier. Det sker - som navnet SonoSteam antyder - med en teknologi, der anvender en kombination af ultralyd og damp.

Det har allerede fået britiske slagterier og et i USA til at købe anlæg. Men kommercialisering på fuld skala kræver flere penge

- Det er vi ikke selv gearet til. SonoSteam skal suppleres med eksterne ledelseskræfter, og vi skal have eksterne investorer med på fuldt kommercielle vilkår. Vi har allerede selv investeret rigtigt mange penge i det, så jeg tror også, at vi kan få en høj pris, siger administrerende direktør Ernst Tiedemann til Berlingske Business og tilføjer, at Force Technology selv vil forblive i ejerkredsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078