23948sdkhjf

Rent udviklingshus fordobler bundlinjen

Vi kan ikke være uvildige, hvis vi har økonomiske interesser, lyder filosofien hos fynsk udviklingshus. Det lader kunderne til at være enige i.
Batteri-ekspertise har igen skabt grundlag for et pænt resultat hos AtoZ Electronic. Udviklingshuset i Otterup præsterede et overskud før skat på 2,24 mio. kr. i 2014/15, en fremgang på 1,2 mio. kr. I samme periode voksede bruttofortjenesten med 1,3 mio. kr. til 3,26 mio. kr.

Pæne resultater er ikke noget nyt for udviklingshuset. Selvom det altid kører lidt op og lidt ned, har AtoZ aldrig for alvor været ramt af nedgangstiderne.

- Det har meget at gøre med, hvordan kunderne performer, forklarer direktør Allan Knudsen til Electronic Supply.

Ingen særlige interesser er en grundsten
Og kunderne har altid sat pris på AtoZ's store ekspertise inden for batterier, en ekspertise der hænger tæt sammen med firmaets udviklingsarbejde. For der er intet salg af navngivne batterier og produkter, og det er der en god grund til.

- Vi er lidt specielle, for vi er udelukkende et udviklingshus. For at være helt uvildige kan vi ikke tjene penge på at sælge bestemte typer batterier. Det er hele filosofiens base, at der ikke skal være økonomiske interesser, siger Allan Knudsen.

Batterier er ikke kun AtoZ's primære arbejdsområde. Det skaber også basen for firmaets to andre forretningsben: Færdige produkter, hvor det hele er udsprunget af batterierne, og arbejde for kunder i forsvarsområdet.

AtoZ har fast tre medarbejdere. Med de mange samarbejdspartnere er der yderligere 10-15 i gang via underleverandører.
Læs mere om: AtoZ
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079