23948sdkhjf

Her udklækkes fremtidens Danfoss, Grundfos og Topsøe

Otte ud af ti virksomheder melder om vækst, otte ud af ti lancerede nye produkter og mere end syv ud af ti øgede omsætningen i forskerparken Scion DTU.
2015 var et stærkt år for de 230 virksomheder i forskerparken Scion DTU.

Otte ud af ti virksomheder svarer således i en undersøgelse foretaget som led i forskerparkens resultatrapport, at de har oplevet vækst i det forgangne år. Næsten otte ud af ti har lanceret nye produkter og syv ud af ti de øgede omsætningen.

- Vi er meget begejstrede. I 2014 oplevede to ud af tre af virksomhederne i Scion DTU vækst. Det var ganske imponerende. Men de her tal er heftige. Vi er trods alt en forskerpark med en stor del iværksættere og opstartsvirksomheder i mellem, siger administrerende direktør for Scion DTU, Steen Donner.

Fremtidens Danfoss, Grundfos og Haldor Topsøe
- Iværksætteriet har været meget i fokus i det forgangne år. Både i tv, på læreanstalterne og politisk. De virksomheder vi ikke så tit hører om, er de såkaldte hardware-iværksættere. Altså de, der opfinder, udvikler og producerer fysiske produkter. Fremtidens Danfoss, Grundfos og Haldor Topsøe. Flere af dem udklækkes, vokser og lever succesfuldt sammen bl.a. her i forskerparken, siger Steen Donner.

Scion DTU er som forskerpark mere end blot kvadratmeter. Forskerparken tilbyder et tæt netværk, hvor iværksættere arbejder ved siden af højteknologiske virksomheder. Der er kort vej til laboratorier, viden og forskere på et af verdens bedste tekniske universiteter, DTU. Samtidig færdes potentielle investorer ofte hjemmevant på gangene.

Otte ud af ti af virksomhederne i undersøgelsen har da også deltaget i netværksarrangementer, mens over halvdelen samarbejder med DTU om projekter, forskning og studerende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109