23948sdkhjf

GPVs nye ejer vil investere

EMS-producenten skal have finansielle muskler og ro til at vokse efter 400 mio. kr. stort opkøb.
- Overordnet sætter vi aldrig tidsplaner på sådanne opkøb, men opererer altid på den lange bane, understreger Jens Bjerg Sørensen, administrerende direktør i Schouw & Co til Electronic Supply om planerne bag 400 millioners opkøbet af GPV International.

- Når vi overtager sådanne virksomheder er det en del af vores værktøjskasse, at vi kommer med finansielle muskler og giver ro til at sætte nye projekter i gang. Så giver det vækst, tilføjer Jens Bjerg Sørensen

Nu skal der investeres
Derfor ligger det også i kortene, at der nu skal investeres yderligere i GPV. Både i Danmark og i Kina.

- Målet er at vi vil vokse organisk, og er der muligheder i markedet, er vi åbne for opkøb, siger Jens Bjerg Sørensen, der dog ikke ser store banebrydende udviklinger på kort sigt:

- Vi skal lige se på virksomheden og se tiden an. Men vi har da idéer til organisk vækst.

Uden at være specifik åbner Schouw & Co-direktøren for, at der kan være muligheder for synergier mellem de selskaber, det bredt funderede konglomeratet spænder over.

USA i kikkerten
I forbindelse med opkøbet fremhævede Schouw & Co det oplagte i at bevæge sig over Atlanten for at komme ind på det amerikanske marked. Hvordan et indtog i Nordamerika vil spænde af, kan Jens Bjerg Sørensen dog ikke sige noget om endnu:

- Jeg kan ikke sige, om det vil blive med egen produktion eller via samarbejder, udtaler han.

Bo bliver
Klar i mælet er Jens Bjerg Sørensen dog i forhold til GPVs eksisterende ledelse. GPVs administrerende direktør siden 2008, Bo Lybæk, fortsætter under det nye ejerskab:

- Vi har vores virksomhed, og vi køber en virksomhed og driver den med og via den siddende ledelse. Det er en del af vores værktøjskasse, slår Jens Bjerg Sørensen fast.
Læs mere om: GPV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08