23948sdkhjf

Svensk teknologifirma slår rødder i Danmark

Den svenske leverandør af radiokommunikationsløsninger, Celab Communications, går ind i Danmark. Byder muligheden sig, kan lokale opkøb komme på tale.
Celab Communications går ind i Danmark.

Den svensk leverandør af radiokommunikationsløsninger til organisationer og virksomheder, åbner kontor i Danmark. Celab Communications Danmark A/S hedder det nye datterselskab, der har adresse i Albertslund ved København.

- Planen er, at vi skal være en betydende leverandør i vores branche, som er virksomhedskritisk kommunikation til offentlige og private virksomheder samt organisationer, forklarer regionalchef for Celab Stockholm, Morten Parning, som leder opstarten af den nye danske virksomhed med titel af administrerende direktør.

- Det danske marked giver os mulighed for at drage nytte af vores kendskab til kundernes processer og vores erfaring med avancerede tekniske løsninger indenfor politi, redning, sikkerhed, transport og anlægsarbejder, såvel som olie- og gasindustrien, uddyber han.

Opkøb kan være på vej
Hos Celab forventer man snart at kunne udvide den nyetablerede danske virksomhed med teknisk kompetence gennem strategiske ansættelser. Finder man en virksomhed i Danmark, der passer ind i profilen, kan et opkøb også komme på tale, oplyser Morten Parning.

Lars Nordstrand, forretningsudviklingschef, bliver en nøgleperson i denne proces med sin solide erfaring fra mange år i den danske branche for to-vejs radiokommunikation.

- Celab har altid haft en kontrolleret vækststrategi. Vores mål er at tilpasse og anvende den erfaring, som har givet os succes på hjemmemarkedet i Sverige, til at opnå den samme ansete og solide position i Danmark. Danmark har tradition for at anvende de nyeste og bedste løsninger tilgængelig globalt, og er derfor på lang sigt et oplagt marked for et firma med Celabs profil, siger Mats Sernvik, administrerende direktør for Celab Communications.

Celab Communications er et velkonsolideret familiefirma med hovedkontor ved Gøteborg i Sverige. Blandt de markante leverancer finder man komplette kommunikationsløsnigner til atomkraftværker i Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078