23948sdkhjf

Nyt udviklingshus ser dagens lys

ETC Embedded er blevet etableret i Fredericia. Fokus er microcontroller baserede applikationer.
Kort før jul så ETC Embedded dagens lys.

Inspireret af 1970ernes og 1980ernes iværksætterånd i Californien valgte Thomas V. Olesen at starte på egen hånd, efter 10 år som henholdsvis udvikler, projektleder og senest afdelingsleder hos en de store virksomheder i dansk byggeindustri. Og ifølge iværksætteren skal produktudvikling handle om passion:

- Vi skal fokusere på nytænkning, både inden for de løsninger vi leverer, men også omkring måden vi leverer services på.

Kernekompetencerne er microcontroller baserede applikationer, der er målrettet etablerede virksomheder med egen elektronik udvikling og produktion, små start-ups, men også andre typer af virksomheder, der ser muligheder og behov for Internet-Of-Things løsninger.

Et år i etableringens tegn
Virksomheden er fortsat i den spændende etableringsfase, men der er allerede gang i dialogen med de første kunder.

Starten af 2016 vil også stå på ansættelser, så Thomas V. Olesen forventer ikke at være eneste mand i udviklingshuset længe.

- Først skal der være en fast kerne af hardware- og softwareudviklere med erfaring i microcontroller løsninger, der forstår og understøtter hinanden. Derudover vil vi også oprette et netværk af betroede freelance ressourcer, der kan håndtere spidsbelastninger eller byde ind med specialviden, siger Thomas V. Olesen.

- Målsætningen er foreløbigt, at der skal være fire fastansatte i virksomheden inden sommerferien. Jeg forventer at lukke den første ansættelse, således at mand nummer et kan starte den 1. marts, uddyber han overfor Electronic Supply og tilføjer, at der pt er to kontakter i freelance netværket, som løbende vil blive udbygget.

Afdelinger i Fredericia og Skjern

ETC Embedded og søsterselskaberne ETC Teknik og SAAP Engineering ligger centralt placeret i Fredericia. Virksomhederne beskæftiger tilsammen 25 personer inden for automationsløsninger til industrien.

Derudover har ETC Embedded Aps et ekstra kontor i iværksættermiljøet på Innovest i Skjern, hvor interesserede altid er velkomne forbi til en snak.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096