23948sdkhjf

Leverandør lander sin største ordre til dato

Scanbur skal levere laboratorieudstyr for 200 millioner til en ny bygning på Karolinska Institut i Stockholm. Firmaets egenproducerede udstyr er med i leverancen.
Scanbur i Karlslunde har vundet den største ordre i firmaets historie: Udstyr til en ny biomedicinsk forskningsfacilitet på Karolinska Institutet i Stockholm i Sverige.

Opgaven er vundet i udbud og betyder, at det danske firma skal levere udstyr til en samlet værdi af anslået 200 mio. kr. i løbet af de næste tre år.

- De første leveringer begynder allerede i år. Da der er tale om noget udstyr, der er ret tung installationsmæssigt, kommer det ind under selve opførelsen af bygningen, som altså sker i løbet af 2016 og 2017. I den efterfølgende fase er det levering af laboratorieinventar. Den del forventes afsluttet allerførst i 2018, oplyser Morten Sunesen, CEO i Scanbur, til Electronic Supply.

Scanbur udvikler, producerer samt sælger udstyr til laboratorier, og firmaets egne produkter indgår også i den svenske leverance.

Benchmark for firmaet
- Den (aftalen, red.) er et nyt benchmark i branchen og understreger vores evne til at levere produkter og ydelser på højeste niveau. Vi ved, at de produkter vi distribuerer fra vores italienske samarbejdspartnere, Tecniplast og IWT, er brancheførende i innovation, hvilket er vigtigt for Karolinska Institut. Derfor er vi utroligt stolte over, at Karolinska Institutet har valgt en løsning, der også omfatter vores egenproducerede produkt til fugtstyring, udtaler CEO Morten Sunesen.

Han forventer da også, at aftalen kan skabe opmærksomhed om Scanbur, der kan løfte firmaet:

- Karolinska Intitutet har på mange måder valgt at gå efter de mest innovative løsninger med fokus på energy footprint og brugervenlighed overfor medarbejdere. Karolinska Institutet vil på den måde være en show case for nye byggeprojekter indenfor biomedical research, ligesom de vil være det for renovering af ældre faciliteter.

Giver tro på egne produkter
- Størrelsen af projektet er ret unikt - ikke bare i Skandinavien men generelt i Vesteuropa - og der går nok nogle år inden vi oplever en ligeså stor ordre igen. Heldigvis er der en del lidt mindre projekter i pipeline, og " små bække skaber, som vi ved, en stor å ", skriver Morten Sunesen.

Karolinska Institutet ordren er ifølge CEOen også med til at skabe det fornødne mod til, at Scanbur tør bevæge sig mod nye markeder med egne produkter.

- Vi forventer således at starte distributionssamarbejder op i Japan og USA i løbet af 2016 og forhåbningen er, at vi kan se et signifikant løft på bundlinien indenfor få år, skriver Morten Sunesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094