23948sdkhjf

Det sker: Dronerne kommer - med hjælp fra rummet

Over 100 leverandører og eksperter mødes den 20. januar for at skabe de bedst mulige betingelser for forretning og videreudvikling af drone- og rumindustrien.
Droner har et massivt potentiale både for Danmarks vækst og fremtidige industri. Kombineret med satellitter bliver potentialet mangedoblet. Men hvordan hænger det sammen og hvordan ser markedet ud lige nu?

Det finder vi ud af den 20. januar på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), hvor over 100 internationale og nationale leverandører, samt interessenter fra erhvervslivet, forsvaret, vidensinstitutioner og myndigheder mødes for at fremlægge forretningsmuligheder, trends og teknologier i markedet og krydsfeltet mellem ”Drones & Space”.

Målet med konferencen er at skabe de bedst mulige rammer og betingelser for forretning og videreudvikling af området for droner/space.

- Det gør vi ved at samle virksomheder, myndigheder og vidensinstitutioner, som således deler ny viden og etablerer nye samarbejdsrelationer, som sammenlagt løfter alle, udtaler direktør Klaus Bolving, CenSec/Inno-Pro.

Forudsætningen for at droner kan blive en givtig dansk industri er innovation. Både af den fysiske drone naturligvis, og af anvendelsesmuligheder og applikationer – herunder effektiv håndtering af store mængder data. Rummet spiller en hovedrolle, da satellitter sørger for at indsamle de data, som dronen bruger til at omsætte og viderebearbejde, samt supplere med yderligere data. Derved gøres satellittens data i mange henseender her-og-nu brugbare.

Praktisk information

Tid og sted: Den 20. januar 2016, kl. 10:00-16:30, Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelundsvej 1, 2800 Kgs. Lyngby, Bygning 101.

Tilmelding: Skal ske til Githa Grum-Schwensen på mail: githa@censec.dk eller telefon 52131541.

Pris: Det er gratis at deltage samt have én stand. Dog er der et no-show fee på 500 kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078